O nama

 

Produkcijska kuća ”REC PRODUCTION”, Banja Luka

DOBRODOŠLI

”REC PRODUCTION” je među prvim marketiskim agencijama  u Republici Srpskoj  za izradu svih vrsta video materijala, web dizain, grafičku pripremu, produkciju, promociju i medijsko predstavljanje na televizijskim stanicama u RS i regionu.

Putem našeg video servisa svakodnevno možete preuzimati video materijale različitih političkih, kulturnih, sportskih i drugih dešavanja u Banjoj Luci i Republici Srpskoj.

 

 

O NAMA

 

”REC PRODUCTION”  osnovana je 2003. godine i među prvim je u Republici Srpskoj  za izradu svih vrsta video materijala, web dizain, grafičku pripremu, produkciju, promociju i medijsko predstavljanje na   televizijskim stanicama u RS i regionu.

Tim ”REC PRODUCTION”-a osmisliće i izraditi cijelu reklamnu kampanju po želji klijenta. Od početne ideje, koju će detaljno razraditi, snimanja i montaže, do promocije i medijskog predstavljanja. Na jednom mjestu, moguce je uraditi sve za kampanju po želji klijenta, jer Vam tim mladih, stručnih ljudi ”REC PRODUCTION”-a Vašu želju i ideju pretvara u stvarnost.

Da su naše tvrdnje tačne govore uspjesne kampanje za: Didaco, Novu banku, Privredna komora, Esense, sa kojima na obostrano zadovoljstvo i danas saradjujemo.

Tv emisije: ”Stil”, ”Bon Apetit”, ”Olld Caffe”, ”Blef”,”Volim sport” jedne su od najgledanijiih emisija na TV stanicama u Republici Srpskoj, koje su autorsko i produkcijsko vlasnistvo ”REC PRODUCTION”-a. Trenutno se ”Stil”(BN) i ”Volim sport” (emituju na  12 televizijskih stanica RS), a putem ovih emisija naši klijenti mogu da emituju svoje reklamne spotove. S obzirom da ”REC PRODUCTION” ima dobru saradnju sa TV stanicama u regionu, po želji klijenta reklamni spotovi mogu se emitovati i na ovim tv stanicama.

”REC PRODUCTION” omogućava svojim klijentima korištenje video servisa, koji je prvi video servis te vrste u RS.

Putem našeg video servisa svakodnevno možete preuzimati video materijale razlicitih političkih, kulturnih, sportskih i drugih dešavanja u Banjoj Luci i Republici Srpskoj.